Възраждането на ФК Дунав ще бъде възможно само ако всички в Русе бъдем заведно в един отбор

Възраждането на ФК Дунав ще бъде възможно само ако всички в Русе бъдем заведно в един отбор

Вчера ФК Дунав можеше формално да гостуваше в Габрово, но футболистите ни се чувстваха като домакини благодарение на непрекъснатата подкрепа от своите фенове, които бяха пълни господари на трибуните на стадион „Христо Ботев“. След мача привържениците и играчите празнуваха заедно, както трябва да бъде и в добро, и в лошо.

Това за пореден път доказва, че възраждането на Дунав ще бъде възможно само ако всички в Русе бъдем заведно в един отбор. Само тогава стъпка по стъпка ще се върнем отново, където ни е мястото като клуб и град.

До края на сезона е нужна пълна мобилизация на всички фронтове – на терена и на трибуните. При всички положения ще се борим за всяка победа, за всеки гол, за да стигнем възможно най-високо в класирането, включително и там, където всички искаме да видим Дунав.

В този ред на мисли, поради насрочения неудобен час за посещение на следващия ни домакински мач срещу Лудогорец II – петък 15:30, ще компенсираме нашите привърженици като обявим свободен вход за срещата. Надяваме се, че въпреки това отново ще бъде заедно в един отбор!

Сподели: