ПП "Възраждане" блокира площад "Европа" пред ГКПП Дунав мост сега

ПП „Възраждане“ блокира площад „Европа“ пред ГКПП Дунав мост сега – допълнена

Множество членове и симпатизанти на ПП „Възраждане“ от Русе и Русенска област блокираха с автомобилите си площад „Европа“ пред ГКПП Дунав мост сега. Вижте живото излъчване тук: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=410581024695248

Предвидено е протестът да продължи до 14:30 часа. Преди да блокират подстъпите към ГКПП „Дунав мост“, членовете и симпатизантите на партията организираха автошествие в Русе. 

_cuva

Това е началото на поредица от действия до постигане на победата, каза адвокат Златан Златанов – народен представител от ПП „Възраждане“ в 19-и МИР – Русе. 

В четвъртък  2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев.

След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев,  организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена.

Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.  

Ето какво заяви председателят на политическата сила Костадин Костадинов:

„Аз съм свободен човек от свободен народ“. Така отговорил на призивите на Цезар да се предаде галският вожд Думнорикс преди почти 2100 години. Галът отказал и се борил до последно.

Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира – без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген…. Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!

Време е за Възраждане на България!“

Сподели: