„Вълкът и седемте козлета“ от Мая и Митко Димитрови представя Кукленият театър

„Вълкът и седемте козлета“ по братя Грим от Мая и Митко Димитрови представя Кукленият театър в Русе на 22 януари от 11 часа в салона на ул. „Княжеска“.

Разказвачите отново пристигат при децата с пълна торба приказки. Този път те ще разкажат популярната история за „Вълкът и седемте козлета“.
В непосредствен контакт с публиката, с много музика, песни и чувство за хумор те показват, че в живота дебнат опасности, пред които трябва да се изправим с внимание и съобразителност, защото наивността и невниманието може да доведе до необратими последици.
Чрез най-малкото козле децата ще разберат, че ако са единни и се вслушват в съветите на възрастните, никой „Вълк“ няма да може да ги победи.

Драматизация и режисура: Мая и Митко Димитрови
Сценография: Виктория Андрекова
Музика: Петко Т. Манчев
Участват: Ивета Маринова, Светлина Станчева, Димитър Пишев, Мартин Пашов

Представлението „Вълкът и седемте козлета“ е едно от дебютните за четиримата ни актьори. С него те са номинирани в категория „Екип“ за наградата СИВИНА . Тази награда отличава млади актьори, работещи в сферата на кукленото изкуство. Организатори за нея са Асоциацията на куклените театри и Международният съюз на куклените дейци – АКТ – УНИМА – България, както и с подкрепата на Съюза на артистите в България.

Времетраене: 35 мин.
Подходящ за най-малките

Сподели: