В края на месеца русенското "Експрес Сервиз" завършва производството на ES 1000

В края на месеца русенското „Експрес Сервиз“ завършва производството на ES 1000

Експрес Сервиз Ви кани да тествате акумулаторен маневрен локомотив ES1000. Предлагаме Ви да изпробвате това ново за България решение директно във Вашето предприятие. Ако сте собственик или оператор на ЖП клон, в който се извършва маневрена дейност, може да се възползвате от нашето предложение и да се запознаете с предимствата на акумулаторните локомотиви.

В края на месеца ще завършим производството на машина от серията ES1000 с номинален маневрен капацитет от 1000 тона (12 натоварени вагона). Локомотивът ще бъде оборудван с автоматична влакова спирачка, радио дистанционно управление и повечето приложими за серията екстри.

За 2 или 3 дни можем заедно да проверим дали това иновативно решение отговаря на Вашите нужди, дали капацитетът на акумулаторите ще бъде достатъчен за Вашия режим на работа. Ще измерим и изразходваната електроенергия и ще се убедите в енергийната ефективност на технологията ни. Експлоатационните разходи ще бъдат в рамките на до €10,00 на ден, а Вие ще изпробвате лесното и интуитивно управление.

Наши акумулаторни локомотиви работят в различни страни по света и са идеалното решение за индустриална ЖП маневрена дейност.

Безопасност, чистота на работното място, лесно управление и поддържка – това е бъдещето на ЖП маневрите.

Сподели:

Още новини от деня