В навечерието на 8 май Русенската Червенокръстка организация благодари на всички дарители

В навечерието на 8 май Русенската Червенокръстка организация благодари на всички дарители

Русенската Червенокръстка организация изказва своята дълбока признателност и благодарност към всички дарители, партньори и кметове от населени места на Област Русе, с чиято подкрепа бяха предоставени над 1200 хранителни пакета и маски за многократна употреба в ситуацията на извънредно положение в Република България в резултат на пандемията от COVID – 19 .

Този хуманен жест е проява на благородство и безкористност в делата, като израз на хуманитарната солидарност и грижа на другия в ситуация на криза. 

Благодарение на услията на нашите доброволци, дарители и партньори успяхме да окажем подкрепа от първа необходимост на много изпаднали в социална уязвимост лица и семейства.

Благодарим на всички за съпричастността, толерантността и безпристрастността при оказването на подкрепа на нуждаещите се и ви пожелаваме да сте здрави и да проявявате винаги своята безкористност  и  хуманост в своите дела.

Благодарим Ви, че станахте част от семейството на Българския Червен кръст, с което се превърнахте в стожери на милосърдието и добротворчеството, се казва в посланието на Областния съвет на БЧК – Русе.

Сподели:

Още новини от деня