В отлично настроение ФК "Дунав" се готви за предпоследния мач от 25-ия кръг

В отлично настроение ФК „Дунав“ се готви за предпоследния мач от 25-ия кръг

В отлично настроение ФК „Дунав“ се готви за предпоследния мач от 25-ия кръг на Североизточната Трета лига срещу ‘Лудогорец 3’. Както помните, есента стана изключително здрав двубой, като победния гол падна в 89-тата минута, като бе дело на Йордан Димитров. Ще може да наблюдавате на живо срещата. Прякото предаване започва от 17.00 часа.

Контузените Станислав Вълчев и Йордан Димитров тренират на равно с останалата група, като Съни до последно ще бъде под въпрос за финала срещу Витоша (Бистрица) на 25-ти във Велико Търново. Трайно контузен остава Преслав Папарков, който ежедневно провежда терапии за по-бързо възстановяване на операрирания си глезен с нашия млад и изключително перспективен физиотерапевт Георги Манукян. В някои от следващите ни постове ще ви запознаем и отблизо с неговата работа, която макар и скрита за повечето от вас, означава много за клуба.

Всички футболисти горят от търпение за финала идната сряда, както и за предстоящите битки от Втора Лига, които ще започнат през Юли. Няма как да бъде иначе – младостта си казва думата. ФК „Дунав“ очаква солидна подкрепа срещу Витоша (Бистрица) , като продължава да тече записването за организираното пътуване в деня на мача на 25 май.

Сподели: