В Русе ще се състои представяне на новата социална медия за творци Panodyssey

Бизнес център за подпомагане на малките и средни предприятия започва да работи по нова международна инициатива за популяризиране на социална медия, която дава шанс на професионалните и непрофесионални писатели, журналисти, блогъри, редактори, преводачи, илюстратори и други да публикуват творбите си и да печелят от тях.

Новата социална медия Panodyssey предоставя на творците огромните си възможности напълно безплатно – достъп до голяма публика и до международни екипи, споделяне и коментиране, следване, публикации без реклама и др. От своя страна регистрираните в медията автори могат да публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Бизнес центърът организира серия от публични представяния на социалната медия Panodyssey в различни градове, за да даде възможност на повече български творци да се възползват от нея и да отговори на техните въпроси.

С информационно събитие в Русе ще бъде оповестено официалното начало на медията в България. То се организира на 3 юни 2022 г., петък, от 10.30 ч. в зала „Заседателна“ на Регионална библиотека „Любен Каравелов“.

Инициатор на новата медия, която се финансира от програма „Творческа Европа“, е френският стартъп в сектора на цифровото съдържание PANODYSSEY. В консорциума, който ще осъществи новаторското начинание, членуват 9  партньори от 5 европейски държави.

Сподели: