Галина Атанасова ще гостува в РБ "Л. Каравелов"

Галина Атанасова ще гостува в РБ „Л. Каравелов“

На 29 ноември (сряда), в 17:30 ч., в Читалня (синя) на І етаж Клуб „Здраве“ на библиотеката кани русенци на втора среща с Галина Атанасова. Тя е продължение на проведения на 10 ноември разговор „Промени мисленето си, за да промениш и живота си“.

Галина Атанасова ще отговаря на въпросите на читателите. Възползвайте се от поредната възможност да се запознаете с трансдермална технология за самопомощ! Сами може да сте полезни на себе си, роднини и приятели за здраве и финансова „благодат“!

Какво представлява трансдермална теравептична система?

Това е методът за приемане на активно вещество директно в капилярите чрез преминаването му през кожата, без да се губи дозата по време на процеса на усвояване в храносмилателната система.

Какви са предимствата на ТТС?

Ускорен ефект;
Не нарушава функцията на черния дроб;
Мека, дозирана форма за външна употреба с продължително освобождаване на субстанцията. Положителен резултат винаги има, той е траен и стабилен, защото действа като природата – дава енергия, съживява клетките и подсилва организма.

Галина Атанасова ще отговаря на въпросите на читателите в Читалня (синята) І етаж на библиотеката на 29 ноември 2023 г. от 17.30 ч.

Сподели: