Галин Григоров: Днес не бяха утвърдени номинираните от областно и общински ръководства кандидати за народни представители, начело с единодушно избрания от ВМРО-Русе водач на листа Траян Тотев

Повече от четвърт век, моят живот е неразривно свързан с ВМРО. Заедно с Искрен Веселинов, Стефан Бучаков, Йордан Йорданов, Ивелин Иванов и други наши съратници изграждахме личности, създавахме структури и работихме в полза на обществото. Благодарение на нашите усилия ВМРО – Русе се доказа, като една от най – силните организации в страната, сподели бившият областен управител и понастоящем общински съветник Галин Григоров.

Днес, след 27 години всеотдайност, националното ръководство в лицето на председателя, полага огромно усилие да унищожи всичко изградено през годините, като наказание, че не получи подкрепа от русенските структури на изминалия конгрес. Бяха наложени за членове на Организационния съвет хора, които нито бяха номинирани от местните организации, нито имат дори и най – малка заслуга да заемат ръководни позиции. Днес не бяха утвърдени номинираните от областно и общински ръководства кандидати за народни представители, начело с единодушно избрания от ВМРО-Русе водач на листа Траян Тотев. Искрено се надявам, че най – накрая сме наказани достатъчно и това няма да продължи до пълното заличаване на ВМРО – Русе, подчерта г-н Григоров.

Сподели: