Галин Григоров: Нека да е дълголетна Втората младост на Третата възраст

Галин Григоров: Нека да е дълголетна Втората младост на Третата възраст

Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО – Българско национално движение (НФСБ)“, и кандидатът за общински съветник Траян Тотев участваха в откриването на Международния фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“.

В зала „Филхармония“- позната на русенци още и като Дом на културата, пред многобройната и ентусиазирана публика със свои спектакли и художествени програми се представят колективи от всички общини на Русенска област, гостуващите по традиция в Русе състави от крайдунавските градове на Румъния и Украйна, както и творци от Подмосковието .

В поздравителния адрес на Галин Григоров към организаторите на събитието- Съюз на пенсионерите- Регион Русе, е написано:

Уважаеми участници и гости на Традиционния фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“,

Бих желал да Ви поздравя от мое име, в качеството ми на Областен управител, и като кандидат за кмет, издигнат от коалицията „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“, както и от името на всички кандидати  в представителната ни листа за нов общински съвет  по случай откриването на вашия фестивал!

Този традиционен есенен фестивал е част от броеницата красиви и родолюбиви инициативи, които правят календара на Русе и на русенци, на България, по-пъстър, по-смислен, по-жизнеутвърждаващ и оптимистичен във фрагментираното от изненади съвремие. От подобни инициативи винаги има нужда, защото те са индикатор за зрелостта ни като общество, което подкрепя, солидаризира се със и поощрява втората младост на третата възраст.

Вашият фестивал наистина доказва, че талантът възраст няма!

Бъдете все така здрави, целеустремени и всеотдайни! И радвайте с таланта си не само Русе и русенци!

Носете с гордост и чест славата на нашия град по всички краища на родината, за да ви обичат и уважават поколенията, към които са адресирани Вашите фестивални послания.

На многая лета!

Да живее фестивалът и да се множат успехите Ви!“

Галин Григоров добави към това официално послание и думите: „Искрено се възхищавам на труда Ви и на благородството, с които сте преминали през годините дотук. Възхитен съм от жизнеността, с която посрещате своите нови предизвикателства и всеки свой нов ден. Желая Ви много, много здраве, борбен и неуморим  дух. Нека все така да ви обичат и уважават любимите хора покрай Вас –децата, внуците и правнуците. И да ни радвате с неуморимата си социална ангажираност и съпричастност към добруването на любимия град Русе!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Сподели:

Още новини от деня