Георги Вангелов победи с туш и е на финал

Георги Вангелов победи с туш и е на финал

Време за прочитане: < 1 мин.

Георги Вангелов /категория 61 кг./ от СКБ „Юнак – Локомотив“ – Русе победи с туш Исмаил Помаков от „Левски“ и е на финал на държавния личен-отборен шампион по свободна борба в Ловеч. Неговият съотборник Стефан Иванов /категория 65 кг./ също победи категорично с 13:2 Васили Есир от „Руен“.

При 74-килограмовите очаквано Мирослав Киров /СКБ „Юнак – Локомотив“ – Русе/ и Али Умарпашаев /СКБ „Юнак – Локомотив“ – Русе/ стигнаха финал, като победиха съперниците си с по 10:0.

Ахмед Магамаев /СКБ „Юнак – Локомотив“ – Русе/ се наложи над съотборника си Мирослав Милков с 10:0 в категория 92 кг. Съотборникът му Ахмед Батаев победи с 12:1 Димитър Караиванов от клуб „Станка Златева“.

Световният и европейски вицешампион за 2013-а Владимир Дубов се бори в по-горната за него категория до 65 кг. Асът на националите стигна до полуфиналите, но там бе спрян от младия молдовец Николай Грахмез, който се състезава за „Руен“, с 0:5. Така днес за титлата Грахмез, който е призьор от световни и европейски първенства за юноши, ще срещне Стефан Иванов от Русе.

Сподели:

Още новини от деня