Георги Христов ще гостува в Русе, но сменя мястото на концерта си

Големият глас на България, Георги Христов  ще гостува  в Русе на 29 юни от 20.00 часа в Доходно здание вместо в обявения летен театър. Смяната на мястото за провеждането на концерта се налага  поради продължаващите ремонтни дейности във Военния клуб. Всички закупени билети ще важат без презаверяване.

Концертът му е част от националното турне на проектът му „ Моят път”, който миналата година, избухналата пандемия не позволи да се състои в гр. Русе, въпреки многобройните молби на неговите фенове !

Великият, изключителен талант в поп-музиката, Георги Христов,  ще представи грандиозен концерт-спектакъл, преплетен от екзалтираща емоция, искреност, ефектно осветление и завладяваш темперамент, пред който  няма човек, който може да остане равнодушен. Това е събитие, което ще ви остави без дъх и  ще го помните цял живот.

Организаторите гарантират, че ще преживеете  една незабравима вечер, позитивна до безвремие, така нужна ни в тази епидемична обстановка.

Билети ще намерите  на касата на  Драматичен театър „Сава Огнянов”  всеки работен ден, както  и в системата на Ивентим БГ.

 Телефон за информация: 0897051411

Сподели: