ГЕРБ - Русе се готви за предстоящите избори за депутати в Европейския парламент

ГЕРБ – Русе се готви за предстоящите избори за депутати в Европейския парламент

Първото за годината събрание на ръководството на общинската структура на ГЕРБ-Русе се проведе днес. Събитието ръководиха районният координатор на партията Пламен Нунев, общинският лидер Бедрос Пехливянан и председателят на групата общински съветници от ПП ГЕРБ Алисе Муртезова.

Събранието се проведе с участието на членовете на Общинския съвет Иван Иванов, Светлозар Симеонов и Радомир Хараланов, заедно с ръководителите на районните структури на партията.

Подготовката на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент беше в центъра на дискутираните теми и задачи по време на първото събрание на русенската общинска структура на ГЕРБ. Обсъдени бяха дейностите на клубовете към партията през новата година, както и организацията за приемните на общинските съветници. Бяха взети организационни решения, свързани с работата на ПП ГЕРБ-Русе през новата година.

„Партия ГЕРБ беше създадена, за да бъде гласа на хората в България и нашата задача е да възстановим тази свързаност, така както сме го правили през годините с активната дейност на нашите клубове по професионални интереси!”, подчерта Пламен Нунев.

Взето беше решение следващото събрание на ръководството на общинската структура да се проведе още до края на месец януари.

Сподели: