ГЕРБ – СДС откри предизборната кампания в Русе с водосвет

ГЕРБ – СДС откри предизборната кампания в Русе с водосвет

Кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС поставиха началото на предизборната кампания в Русе с водосвет в храма „Успение на Пресвета Богородица“. Това е едно от християнските места на вярата и местата, свързани с Пресвета Богородица Дева Мария. Чрез символиката на този ритуал от партията си поставят една цел – победа на националния вот и стабилно управление на страната.

Всички представители на партията, която е сочена като водеща в предстоящите парламентарни избори на 9 юни 2024 г., си пожелаха една чиста кампания, изпълнена със смисъл и поглед към ежедневните проблеми на хората. На всички, занимаващи се с бизнес или опитващи се да постигнат високи резултати в различни сфери, между които здравеопазване, образование, култура, спорт, социални дейности, икономическо и правно развитие.

Отец Марин даде благословията си за здраве и успех, а светената вода той нарече с пожелание да пази от лоши очи и лоши мисли.

Храмът „Успение на Пресвета Богородица“ посрещна водачът на листата на ГЕРБ-СДС Бедрос Пехливанян и останалите 13 кандидати от 19-и многомандатен район Русе, председателя на групата на ГЕРБ в Общинския съвет Алисе Муртезова и общински съветници в местния парламент през мандат 2023-2027 г., както и координатора на областите Русе, Разград и Търговище Пламен Нунев, приятели и съмишленици.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: