Глория Пенчева: За мен ще е чест и предизвикателство да изпея два безспорни шедьовъра от световната филмова съкровищница!

Глория Пенчева: За мен ще е чест и предизвикателство да изпея два безспорни шедьовъра от световната филмова съкровищница!

“В концерта “Музиката на Холивуд” ще изпълня емблематичната песен на Селин Дион “My Heart Will Go On”, която е част от саундтрака към филма “Титаник” и е сред най-продаваните песни в цял свят за всички времена!

Моята интерпретация ще бъде претворена през класическия маниер на изпълнение, разгърнат сред вълшебната симфонична оркестрация!

Заедно с оркестъра на Русенската опера ще представя още песента “In Dreams” от саундтрака на първата част от трилогията “Властелинът на Пръстените”!

За шест поредни години магнетичната музика на композитора Хауърд Шор е избрана за най-добър саундтрак на всички времена в историята!

За мен ще е чест и предизвикателство да изпея два безспорни шедьовъра от световната филмова съкровищница”, сподели солистката на Държавна опера – Русе Глория Пенчева, малко преди да я видим утре вечер в концерта “Музиката на Холивуд”!

Заповядайте на 25 юли, вторник, 21 часа, на вълнуващо пътешествие в света на киното!

Билети на каса Опера и на www.ruseopera.com и Grabo.bg

Сподели: