Голямата награда в конкурса #ACTHUMAN отива при дванадесетокласници от Гимназията по туризъм

Голямата награда в конкурса #ACTHUMAN отива при дванадесетокласници от Гимназията по туризъм

На 30 юни 2020 в 23.59 ч. приключи официалното гласуване за дигитални продукти към конкурса #ACTHUMAN, част от проекта на Каритас Русе – „Приеми и промени”. Третата последна година от проекта беше посветена на кибер насилието и начините да се справяме с него. Участниците споделяха своите продукти в Инстаграм и на платформата на проекта https://videowall.recognizeandchange.eu/contest/bg. В надпреварата се състезаваха общо седем продукта, изработени от младежи от 14-19 години, а зрителския вот определи победителите.

Първо място от 900 евро, отива за отбора „Friends are always there” на Бранимир Георгиев от 12 б клас на Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов” с 8967 гласа.

Второ място от 600 евро, отново е за ПГ по туризъм „Иван П. Павлов”, при отбора „Love above everything” на Мария Валентинова от 10 А клас с получени 8551 гласа.

И третата награда от 300 евро отива за отбора „KIND” от 10 А клас на АЕГ „Гео Милев” с 8530 гласа. Продуктите от всички участващи платформи могат да бъдат разгледани на платформата на проекта.

Честито на победителите! Наградите ще бъдат връчени на конференция през септември. А до тогава активността в социалните канали на проекта продължава.  Във Facebook: https://www.facebook.com/recognizeandchangebulgaria/  и Instagram: https://www.instagram.com/recognizeandchangerusebg2/.

Сподели:

Още новини от деня