пожарни автомобили

Горя стопанска постройка в Копривец, гасиха няколко пожара в сухи треви

Време за прочитане: < 1 мин.

5 пожара са гасили огнеборците през изтеклото денонощие. Вчера сутринта за времето от 09:14 до 11:20 часа екип на РСПБЗН- Бяла е ликвидирал пожар, възникнал в селскостопанска постройка в с.Копривец. При пожара са били унищожени – покривна конструкция около и банциг. Пожарът е потушен на площ от около 80 кв.м, като причината е била късо съединение.

В 16:06 часа екип на Втора РСПБЗН-Русе е пратен на пожар в сухи треви и отпадъци, възникнал в гр. Русе, в района на №121 на бул. Липник, вероятно при небрежно боравене с открит огън. Произшествието е ликвидирано на площ около 510 кв.м. За времето от 15:19 до 18:05 часа служители от Първа  РСПБЗН са посетили още един сигнал за запалени сухи треви и храсти, този път на ул. Кръстец в Русе, до боровата гора. Произшествието е ликвидирано на площ около 40 000 кв.м.  В 18:23 часа екип на Втора РСПБЗН-Русе е пратен на сигнал за пожар, възникнал в сухи треви зад автомивка на ул. Рига в Русе. Пожарът е бил ликвидиран от граждани, на площ от около 2 кв. м.

Вечерта между 19:10 и 20:20 часа и екип от РСПБЗН – Сливо поле се е наложило да реагира на пожар в сухи треви и храсти в землището на гр. Сливо поле.

Сподели:

Още новини от деня