Готова е декемврийската програма на Кукления театър в Русе

Готова е декемврийската програма на Кукления театър в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

Готова е декемврийската програма на Кукления театър в Русе, носеща празничното настроение за този месец!

Обръщаме специално внимание на дните, в които Дядо Коледа ще ни гостува и ще раздава подаръци на децата, след представленията в театъра: 16.12.2020 г. /сряда / 18:00ч.-„Коледни снежинки” от Валентин Владимиров- Валяка 19.12.2020 г. /събота / 11:00ч. и 17:30ч.-„Коледни снежинки” от Валентин Владимиров- Валяка20.12.2020 г. /неделя / 11:00ч. и 12:30ч.- „Коледен подарък за Мърморко” от Валентин Владимиров- Валяка 23.12.2020 г. /сряда / 11:00ч.-„Леденостудена приказка”от Валентин Владимиров- Валяка.

Молим всички родители, тези неуморни помощници на добрия старец, закупувайки билети за тези представления, да носят предварително опаковани и четливо надписани подаръците(с имена и години на детето) на касата в Държавен куклен театър – Русе от 7- ми декември!

За да запазим магията на Дядо Коледа и да има добра организация, позволяваща да направим най-приятно преживяването за децата Ви и за Вас самите, вярваме, че ще ни съдействате!

Молим, следете периодично за промени, които се налагат поради сложната ситуация в страната, на страницата на Държавен куклен театър – Русе, както и на сайта на театъра!

Държавен куклен театър – Русе провежда представленията си при стриктно спазване на всички противоепидемиологични мерки.

Готова е декемврийската програма на Кукления театър в Русе
Сподели:

Още новини от деня