Грийн рок концерт ще се състои на 12 септември

Грийн рок концерт ще се състои на 12 септември

Сдружение “Грийн Рок Фест“ – Русе организира рок концерт с част от младежките групи от отменения поради пандемичните условия Green Rock Fest 2021. Концертът ще се състои на 12-ти септември (неделя) в Летния театър от 18 часа.

Позволяваме си организацията на подобно събитие, тъй като на избраната локация ще има възможност за спазване на всички необходими мерки, които са разпоредени от министерството на здравеопазването и РЗИ, казват от сдружението.

Входът ще бъде свободен, до изчерпване на определените места.

Публиката ще може да се наслади на изпълненията на групите, Electric Roxy, Орендъ, Slipstream, Second To None, Гравитация рок и групата Jelusick от Хърватия, ръководена от талантливия певец и мултиинструменталист Дино Джелусик, наскоро избран да бъде член на легендарните Whitesnake.

Всички от екипа на сдружение “Грийн рок фест” осъзнаваме важността на провеждането на музикални и културни събития за града ни и вярваме, че с желание и дисциплина спрямо наложените мерки, можем безопасно да си подарим изживявания, които да ни зарадват и доставят приятни съвместни емоции и спомени.

Събитието ще се състои с любезното съдействие и финансова подкрепа на Община Русе и спонсори и с помощта на Военен клуб – Русе и доброволци и ще бъде първото след обновяването на летния театър в Русе.

Сподели: