Международният конкурс "Франц Шуберт" ще се проведе през ноември

Две благотворителни вечери подкрепят финансово провеждането на международния конкурс „Франц Шуберт“

„OPEN STAGE“ е първото по рода си събитие за град Русе, което цели да предостави сцена за изпълнители, които ще бъдат оценявани от публиката.

Събитието се организира от Ротаракт клуб Русе и Сдружение 4ЕТРИ, и е с цел набиране на средства за провеждането на международния конкурс „Франц Шуберт“.

Ще бъде проведено две вечери – на 22.10.21 и 29.10.21г. За публиката е подготвена томбола с награди.

Вход за публика – 10 лв.
Вход за участници – 5 лв. на човек.

Регламент:
– Сцената е отворена за всякакъв вид сценично изкуство – от рап, рок, поп и класическа музика до стендъп комеди, кратък театрален откъс или монолог.
– На сцената могат да се изявят до трима участника наведнъж.
– Изисква се предварително записване за участниците до 20.10.21г. на телефон 0895706202 или на имейл club.rotaract.ruse@gmail.com , където ще очакваме имена, възраст и кратко видео на това, което смятате да изпълните.
– Изпълненията (едно или две) да бъдат с максимална продължителност до 7 минути.
– Всеки човек от публиката ще получи бланка с имената на участниците и ще може да гласува за любимите си 3 изпълнения. Според техните гласове се награждават първо, второ и трето място.

Всички средства, събрани от входа за публика и участници, ще бъдат дарени на Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“, което е организатор на международен конкурс „Франц Шуберт“.

Сподели: