Демократична България - Русе с акция на тема: "Неизпълнените обещания на властта" утре

Демократична България – Русе с акция на тема: „Неизпълнените обещания на властта“ утре

Демократична България – Русе ще проведе акция на тема: „Неизпълнените обещания на властта“ утре.

Пред Съдебната Палата в град Русе, поставяме простора на мръсните дрехи на Борисов!
Очакваме Ви от 18:00 до 22:00, за да Ви напомним за лъжите и противоречията на г-н Премиера.
Бойко Борисов в истории, обещания и собствени думи.
➡️Бойко Борисов има меко казано дълга биография. От академичните му успехи в сферата на противопожарната техника и безопасност, през работата си за Тодор Живков, СИК, НДСВ и Царя, до ГЕРБ, три кабинета и две оставки (засега).
➡️Едва ли някога ще прочетем истинската биография на Борисов – такава, в която се говори и за неудобното в над 30-те си години активна кариера пред камери. Затова ние от #МДСБ можем само да се опитаме да ви представим Борисов такъв, какъвто е бил в различните фази от кариерата си. В статии, интервюта, изказвания, приятни и неприятни случки. Преглед на печата за последните 23 години.
➡️Изкарването на мръсните дрехи на простора е неминуемо, особено ако искаме някога да имаме чисто бъдеще. И ако искаме да имаме политическа класа, която да носи отговорност – не само пред избирателите, но и пред своите собствени думи, изричани през годините. Повечето изречения в тази изложба са съобщителни, но зад тях прозират огромни въпроси. Въпроси, които поне в тази медийна среда няма кой да зададе. Затова ще го направим ние.c

Сподели:

Още новини от деня