Дентална клиника „Света Аполония“

Света Аполония е една от водещите дентални практики в Русе. Ние сме посветени на това да предоставим най-съвременно и качествено стоматологично лечение с предвидими резултати. Стремим се да изградим дългосрочни отношения зъболекар – пациент, базирани на почтеност и доверие.

Акцентите ни са в посока на създаване на комфортна среда за работа на зъболекаря и лечение на пациента, внедряване на новостите в денталната медицина от всички специалности. Безкомпромисни сме по отношение на безболезненото лечение, включително седация и обща анестезия, когато се налага. Гордеем се с постиженията си в областите ендодонтия, протетика, естетично възстановяване, имплантология и детска стоматология. Партнираме с най-добрите специалисти – лекари по дентална медицина в страната за да намерим най-добрите решения за вас!

Русе 7000, Николаевска №73
телефон: 082 838 212
GSM: 0878 838 212
E-mail: st.apoloniaruse@gmail.com
http://sveta-apolonia.bg

Работно време:
понеделник-петък: 9.00 – 19.00 ч.
събота-неделя: 10.00 – 16.00 ч.

– – –

Д-р Соня Еленкова и д-р Мирослав Дяков гостуват в предаването „Здравето отблизо“ на БНТ

Това, което виждат хората е успеха, но това което остава скрито за очите им е време, упоритост, дисциплина, труд, воля, постоянство и лишения, вдъхновение и доверие.

Получаваме ги от родителите, семейството, приятелите, колегите, пациентите. Насреща даваме почтеност, благодарност, любов и професионализъм.

Благодарим Ви, че сте с нас!

Сподели:

Още новини от деня