Десислава Атанасова: На 2 април с номер 2 за поредна победа на ГЕРБ – СДС

Десислава Атанасова: На 2 април с номер 2 за поредна победа на ГЕРБ – СДС

Десислава Атанасова: На 2 април с номер 2 за поредна победа на ГЕРБ – СДС

Победата ни е нужна, не на нас, като коалиция „ГЕРБ – СДС“. Нужна е на хората, които живеят във всяко кътче на България! Нужна е, защото победата на коалиция „ГЕРБ – СДС“ ще даде възможност да направим собствено правителство, никой да не ни поставя условия, никой да не ни огъва ръцете, никой да не твърди, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртана, че ГЕРБ трябва да бъде заличена, заяви водачът на листата от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе и в Разградска област Десислава Атанасова по време на среща с членове, симпатизанти и граждани в Разград. Събитието бе уважено от председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Представена бе листата от кандидати за народни представители в региона.

Така, както последните две години, вие уважаеми приятели, хората, които вярват в ГЕРБ, хората, които вярват в нашия отбор и в генерал Борисов, ще ни дадете сила, подчерта кандидатът за народен представител.

През този месец на кампания ще си кажем твърде много неща, твърде много неща ще чуете! Само че, вече е съвсем ясно, че тези, които се упражняваха две години в репресии, в агресия, които ни чегъртаха, които ни заличиха, не могат да постигат нищо, заяви тя.

Две години аматьорщина в политиката! Две години липса на управленски решения! Две години категорична липса на политическа отговорност отново ни докараха дотук! Пети поредни избори! Избори, които струват на държавата ни толкова много, че ако направим още веднъж избор заради нечии прищевки това допълнително ще ощети хората с милиони левове, ще ощети вас така, както ощетяваха две години българите с по лев на литър бензин, както ощетяваха българите и българския бизнес с цената на тока…Така, както ощетяваха с цената на газа, за да има посредници…Така, както твърдяха, че се крадат по 9 – 10 милиарда на година, а харчеха по 9 милиарда за 9 дни, без отчетност, без информация, защото това са парите на вас, хората, припомни г-жа Атанасова.

Днес стана ясно, не от нас, а от Българската народна банка, която също се опитваха да овладеят. Цитирам: „Растежът на Брутния вътрешен продукт на България ще продължи да се забавя и ще премине в спад“, посочи тя.

България, ако няма редовно правителство, ако няма ясната политическа отговорност, която се носи само от хора, което знаят и могат, вече са я носили, но не ония аматьори и техните мажоретки, така нареченият „А“ отбор, ако помните, че така се бяха обявили, а хора, които са доказани професионалисти, хора, които вече са преодолявали кризи, хора, които могат да вземат управленски решения и които милеят за България, защото нямат друга родина…, отбеляза в обръщението си Десислава Атанасова.

Това сме ние, от коалиция „ГЕРБ – СДС“, хора, които имаме ясна програма, които в продължение на две години изобличавахме всяка лъжа, всяка пропагандна лъжа, категорична бе тя.

Те излъгаха и за гражданството си, и за посредниците в газа. Излъгаха и за горивата. Всеки ден лъжеха българския народ как ще осигурят хляб на всяка трапеза, как няма да има продоволствена криза, как няма да има инфлация, как потреблението ще се вдигне. Лъжеха ли ви за дървата, че ще осигурят евтини дърва за всеки дом, попита кандидатът за народен представител.

Аз знам колко много проблеми през тези две години не са намирали решение.

Затова, приятели, с мощна подкрепа очакваме от вас отново да ни дадете сила, отново да ни дадете кураж, отново да застанете зад нашия отбор, призова Десислава Атанасова.

На 2 април с номер 2 за поредна победа на ГЕРБ – СДС, за лидерство, за отговорност, за решения, които вземаме заедно! Нашият отбор, с нашия водач за генерална промяна – генерал Бойко Борисов!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: