Деца и младежи от ЦНСТ-2, ЦНСТ- „Вяра” и деца със семействата си от Дневен център „Мечо Пух” към Сдружение „Дете и пространство” бяха на море

И това лято деца и младежи от ЦНСТ-2, ЦНСТ- „Вяра” и деца със семействата си от Дневен център „Мечо Пух” към Сдружение „Дете и пространство” бяха на море. Времето беше капризно и когато слънцето се скриваше зад облаците, излизаха на разходки по морския бряг. А когато слънчевите лъчи сгряваха водата и пясъка, грабваха чадърите и хайде на плажа при морето, вълните и вятъра в косите.
В свободните часове децата продължиха заниманията по новата програма „И аз мога да творя”. Учеха се сами да избират интересни за тях места, които да заснемат на фотоапарат в близък или в общ план. Запознаваха се да различават и определят хоризонта – там, където море и небе се сливат и да пренасят върху платно с темперни бои морето, небето, пясъците и дюните.

Незабравимите морски приключения и тази година бяха осъществени с подкрепата на русенската фирма за мебели за баня „Триано” ООД, на която децата изпращат поздрави и благодарност.

Сподели:

Още новини от деня