Ахат и Джо Лин Търнър с концерт в Русе през ноември

Джо Лин Търнър и „Ахат“ с концерт в „Булстрад арена“ тази вечер

Вместо „Последният поход“, музикантите от „Ахат“ решиха да се съберат отново, и този път да продължат напред.Те възобновиха своята концертна дейност и след няколко участия през летния сезон, останаха вдъхновени и окрилени от топлото посрещане на публиката!

За да отпразнува своето завръщане, през ноември месец , групата направи национално турне,. Днес е концертът в „Булстрад арена“ – Русе.
Ще бъде със симфоничен оркестър и много други гости изпълнители.

Специален гост на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде легендарния Джо Лин Търнър ( Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и заедно с Ахатите ще изпълнява някои от великите хитове на групите, с които е световно популярен и търсен и до днес.

Ахат ще свирят само класики, като ще има и изненади, но не кавъри! На самостоятелните концерти на групата никога не е имало компромиси! Ще има брилянтен звук, красиво сценично осветление, ефекти, видео стени и всичко необходимо за провеждането на един перфектен рок концерт! Ще има бира, безалкохолни и мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със желаещите за снимки и автографи фенове.

Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго след това ще се говори, а един ден Ви ще можете да кажете…“И аз бях там“!!!

Билети в мрежата на Eventim.bg

Сподели:

Още новини от деня