Образцов дом в Русе с Димитър Иванов - Капитана във Военния клуб на 3 октомври

Образцов дом в Русе с Димитър Иванов – Капитана във Военния клуб на 3 октомври

Димитър Иванов – Капитана и Бай Тъньо се завръщат, но този път няма да бъдат сами. Пригответе се да се сблъскате с тежката действителност на държавната администрация и г-жа Истерия Петрова.

Ще видите едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми – ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина… в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете… в България.
––––––––––––––––––
🗓 3 Октомври, 19:00ч., Военен клуб

🎟 Цена на билетите: 15 лв.

✅ Билети на касата на Драматичен театър „Сава Огнянов“
––––––––––––––––––
Предстои да разберете още:
▪️ Как по най-безопасен начин човек може да стане семеен, какви са уловките на брака, как се ухажва сега и как се ухажваше едно време;
▪️ Как можете да приспите дете по 12 различни начина;
▪️ Как да го отгледате без психически проблеми (за детето говорим, вашите ще са на лице, особено ако сте баща на дете като това на Димитър);
▪️ Как да успеете да преминете през 9-те кръга на ада и го запишете на градина;
▪️ и въобще как да оцелеете през този процес.

Определено трябва да видите това шоу!
Първият български вентролог – човек, който може да говори без да мърда устата си, любимеца на публиката Бай Тъньо – непоправим романтик, критик, философ и всичкоразбирач и първообраза на държавния служител с дългогодишен стаж на гише номер 3 – Истерия Петрова, в рамките на час и нещо истински ще ви разсмеят.

*****БИЛЕТИ*****

Цената на билетите е 15лв. Билети можете да закупите от касата на Драматичен театър „Сава Огнянов“ от понеделник до петък 10:00-14:00 и 14:30 – 18:00ч., а в дните със спектакли до 19:00ч.

☎️ Телефон за връзка: +359 82 830 168

* Билети ще бъдат продавани и на място в деня на събитието, ако все още има останали такива.

⚠️ ВАЖНО: С оглед въведениете противоепидемични мерки в страната и вашата лична безопасност, присъствието в залата ще бъде задължително с маска и през 1 място разстояние.

Предвид ограничения капацитет, местата се изчерпват бързо. Запазете своите още днес.

Благодарим ви за интереса към шоуто и за проявеното разбиране. Вие сте хората, заради които правим всичко това възможно. Очакваме ви да се видим на място ❤️

Сподели:

Още новини от деня