Директорът на СУПНЕ “Фр. Шилер” връчи тържествено ежегодните сертификати към университета в Кеймбридж

Директорът на СУПНЕ “Фр. Шилер” връчи тържествено ежегодните сертификати към университета в Кеймбридж

На 26.09.2022 година директорът на СУПНЕ “Фр. Шилер” Искра Иванова връчи тържествено ежегодните сертификати към университета в Кеймбридж в новата класна стая на открито в двора на училището. От 2013 година насам СУПНЕ “Фридрих Шилер” е изпитен център за изпита САЕ -С1. През изминалите години над 150 възпитаници на нашето училище положиха успешно изпит и взеха Кеймбридж сертификат.

Сертификати с ниво С1 получиха 20 ученици от 12.А, 12.Б и 12.В клас,възпитаници на госпожа Веселка Симеонова, която през изминалата година ги подготвяше за сертификатния изпит към университета в Кеймбридж. Двама от тях защитиха дори по-високото ниво С2. Това са – Венелина Соколова от 12.А и Десислава Великова от 12.Б Сертификатите към университета в Кеймбридж са безсрочни и международно признати. Те са резултат на огромен труд от страна на учениците.

Водещи на церемонията бяха Станислава Славова и Станислав Петков от 11.А клас. Обръщение към присъстващите на тържеството отправи госпожа Искра Иванова, пожелавайки им успешно дипломиране и споделяйки колко много се гордеем с техните постижения и колко горди трябва да са те от себе си.

Сертификатите към университета в Кеймбридж отварят хиляди врати не само в България, но и във всички останали страни. Безспорна гаранция са за едно високо ниво на владеене на английския език, което ще помогне за лек и успешен старт в сериозния живот на нашите зрелостници!

Сподели: