Дискусия "Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона" ще се състои на конференцията Digital4Ruse 2024

Дискусия „Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона“ ще се състои на конференцията Digital4Ruse 2024

Представяме ви първата тема, която ще даде силен старт на конференцията Digital4Ruse 2024 на 13 и 14 април в Доходното здание в Русе.

Панелна дискусия: Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона.

Милен Добрев, изпълнителен директор на Русенска търговско-индустриална камара.

Милен Добрев се занимава с цялостното оперативно управление на РТИК, както и с управление на национални и международни проекти в областта на регионално развитие и икономическо сътрудничество, предприемачество, професионално обучение за бизнеса, устойчиво развитие.

Уве Кьолер, генерален мениджър на Husqvarna Construction Tools.

Уве работи както на търговски, така и на технически позиции в 4 различни индустрии: Хидравлични компоненти / Строителни материали / Опаковъчни машини / Строителна техника. От 2019 г. е генерален мениджър на Husqvarna Русе.

Траян Георгиев, финансов мениджър и прокурист в „Бадер България“ КД.

Траян има над 13 години International Sales опит, от които 10г. в UK / London. Част е от екипа на Меркатус от 2 години – като вече заема ключовата позиция COO. От няколко месеца и партньор във фирмата като голямата му страст е Social Selling & LinkedIn Marketing.

Светослав Василев, управител на Сивико ООД.

Светослав Василев е управител и съдружник в Сивико ООД, която фирма за интеграция на роботи и индустриална автоматизация от Русе, България. Има магистърска степен по мениджмънт от Stockholm School of Economics и MicroMasters диплома за „Принципи на производството“ от Масачузетски технологичен институт (MIT).

Велислав Войков, ръководител на отдел в SL Industries.

Велислав се занимава с обработка на клиентска документация и офериране, изработване на приспособления за подпомагане на производството, намиране начини да се намалят разходите и увеличаване на производителноста, подръжка на компютърната техника.

Предстои едно страхотно събитие, което ще ви въведе в света на дигиталните технологии и техния потенциал за преобразяване на бизнеса в региона.

Регистрирайте се още сега и станете част от Digital4Ruse

https://digital4ruse.com/

Сподели: