Днес завърши проект „Равностойни и равноправни“ – Фаза 2

Днес завърши проект „Равностойни и равноправни“ – Фаза 2

Една година на интензивна работа измина почти неусетно и днес се проведе финалното събитие по проект „Равностойни и равноправни“ – Фаза 2. Озаглавихме го събитие за споделяне на опит, защото натрупаният и споделен опит е ключов, за да имат устойчивост усилията ни – нашите и на всички експерти, ръководители на ателиета, координатори, които отделиха време и енергия и работиха с толкова много желание през изминалата година, споделиха организаторите от Българо – румънски трансграничен институт по медиация.

За ползите от прилагането на педагогическата игрова технология за начално овладяване на български език чрез игри от деца-билингви, за постигнатите резултати от изпълнението на проекта, за методиката, чрез която измерваме ефектите, за емоциите и успехите на децата, участвали в проекта говорихме по време на събитието и споделихме за първи път пред публика заснетите видео-филми с участието на деца от двете партньорски детски градини – ДГ „Червената шапчица“, гр. Русе и ДГ „Роза“, с. Ново село.

С удовлетворение, вълнение и малко носталгия приключваме и този проект и благодарим на Тръст за Социална Алтернатива/Trust for Social Achievement за доверието и подкрепата! Без вас голяма част от постигнатото нямаше да бъде възможно! Благодарим и на нашите партньори -ДГ „Червената шапчица“ и ДГ „Роза“ за добре свършената работа!

Сподели: