Днес за трета поредна година беше открита Лятната програма за работа с деца от Община Две могили

Днес за трета поредна година беше открита Лятната програма за работа с деца от Община Две могили

На 13.07.2021 г. за трета поредна година беше открита Лятната програма за работа с деца от общината, реализирана съвместно от Център за обществена подкрепа и МКБППМН при Община Две могили. На откриването присъстваха г-н Борисов – кмет на Община Две могили, г-жа Русинова – зам. кмет и г-н Великов – зам. кмет, секретаря на Община Две могили, екипа за социални дейности на Общината и г-жа Йорданова – началник ОЗД при Дирекция „Социално подпомагане“ – Две могили. Програмата стартира с първия за годината конкурс за рисунка на асфалт на тема „Здравей, ваканция!“. В конкурса взеха участие 29 деца от общината. В процеса на работа децата бяха разпределени в две възрастови групи (до IV клас и от V до XII клас). Всички деца работиха активно и се опитаха да нарисуват своите представи за лятната ваканция. Като всеки конкурс и тука имаше победители:

Първа възрастова група (до IV клас):

На първо място се класира Теодора Кръстева;

На второ – Самуил Димитров, Виктор Димитров и Иван Славов

На трето място – Велин Стойчев и Ипек Исуфова

Втора възрастова група (от V до XII клас):

На първо място се класира Росица Енчева;

На второ – Гергана Иванова

На трето място – Ружен Георгиев и Ивета Ганева

Всички участници получиха грамота и шоколад за участието си. Имаше настроение и усмивки и естествено награди за всички. Първите трима получиха като предметни награди топки, федербал, хвърчило и различни пъзели.

Благодарим на всички деца за активното участие, за смеха и забавленията, които създадоха! Благодарим на родителите за съдействието, оказвано на екипа от специалисти на Центъра за обществена подкрепа!

Благодарим на съорганизатора МКБППМН за помощта в реализацията на практическите дейности с децата и на Община Две могили!

До нови срещи в предстоящите мероприятия от Лятната програма. Очакваме ви!

Сподели: