драматичен театър русе

Днес отвори врати традиционен коледен базар с ръчно изработени предмети от потребителите на социални услуги в Община Русе

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници и като част от основните си функции в сферата на социалните услуги за деца, младежи, лица с увреждания и техните семейства, Дирекция „Здравни и социални дейности“ при Община Русе, за поредна година организира Коледен базар с изделия, изработени от потребителите на социални услуги на територията на общината. Той ще се проведе в периода от 10-ти до 14-ти декември, от 16:00 до 19:00 часа, във фоайето на Доходно здание. Всяка организация, предоставяща социални услуги, ще представи изделия, изработени от потребителите на социалните услуги.

И тази година на 19 декември, от 16:00 часа в Пленарна зала на Община Русе ще се проведе и традиционното Коледно тържество за децата и потребителите на социалните услуги. За празничното настроение на гостите и децата са подготвени подаръци и изненади, с любезното съдействие на Областния информационен център. В коледната програма ще вземат участие деца от Общински младежки дом, Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“. Специален гост на събитието ще бъде бате Енчо. Поздрав е подготвен и от студенти?005cr е от Клуба на социалния работник към Русенския университет.

Заповядайте!

Сподели:

Още новини от деня