Днес се провежда общинска конференция на БСП в Русе

Днес се провежда общинска конференция на БСП в Русе

Днес в пленарната зала на Община Русе над 100 русенски социалисти участват в заседание на общинската конференция. Събитието е уважено от областния председател на БСп Божидар Йотов и други представители на областното и общинско ръководство. /на снимката сега/ Специален гост е народният представител от „Коалиция за България“ в 19-и МИР – Русе Крум Зарков. Събранието бе открито от общинския лидер на БСП Пламен Рашев.

В дневния й ред е включено обсъждането на Позицията на общинската организация на БСП по проекта Визия за България.

Партията обсъжда вече три месеца своите виждания по бъдещото развитие на страната и обществото ни, приоритетните области на икономиката, социалната и външната политика на страната. В този период русенската организация инициира срещи и обсъждания в основните си организации и клубове, по райони, в хоризонтални структури и професионални общности. В тези срещи участваха народните представители от ПГ „БСП за България” Крум Зарков, Весела Лечева, Жельо Бойчев, Пенчо Милков и Георги Стоилов, общинските съветници социалисти, членове на Националния съвет на БСП.

В съботния ден, с участието на делегати и гости, общинската организация на партията ще коментира и целите и задачите си в предстоящите през 2019 г. избори.

Сподели: