Днес се състоя връчване на дипломите на випускниците на русенския филиал на ВУАРР

Областният управител на област Русе Галин Григоров заедно със заместник-кмета по комуналните дейности на Община Русе Наталия Кръстева бяха сред официалните лица на днешното тържество на русенския филиал на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, на което бяха връчени дипломите на випуск 2018 г.

Г-н Григоров поздрави абсолвентите и заяви, че в близките години те имат възможността да бъдат новите строители на съвременна България. „Вие имате шанса да се докажете, както много други преди Вас!“ допълни още областният управител. Той пожела на студентите да се реализират в България и да дадат едно ново лице както на нашия град, така и на страната, като бъдат гордост за учебното заведение, което ги е изградило като личности.

Губернаторът се обърна и към преподавателите с пожелания все така с професионализъм и ентусиазъм да продължават да изграждат нови кадри.

Областният управител удостои с плакет за цялостен принос в развитието на образованието, науката и културата ректора на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите акад. проф. Димитър Димитров.

От своя страна заместник-кметът г-жа Наталия Кръстева връчи на ректора поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и пожела на студентите да бъдат винаги водени в живота от принципите на честност, справедливост и достойнство.

Поздравителен адрес беше връчен и от името на народния представител от 19 МИР Искрен Веселинов.

Сподели: