Добре познатият на русенци доц. Людмил Георгиев презентира поредната си книга онлайн

Време за прочитане: < 1 мин.

Добре познатият на русенци доц. Людмил Георгиев презентира поредната си книга онлайн през платформата ZOOM.

„Криминалистите – крими загадка-3“ е създадена на основата на действителни случаи, като са променени населените места и имената на част от героите. Жанрово четивото е куест-криминале. Състои се от сюжетна част и приложение с отговори.Основната идея е читателят да има възможността непосредствено да участва в разследването, съвместно с екип от разследващ полицай, експерт-криминалист, криминален инспектор и съдебен лекар. Събитията се отразяват в пресата и от съдебен репортер. На определени места в сюжетната част, с развитието на действието има поставени практически задачи и въпроси (общо 36), относими към областта на криминалистиката и разследването на престъпления. Те не се дублират с тези в книгите Криминалистите – крими загадка – 1 и крими загадка – 2.

Чрез поредицата КРИМИНАЛИСТИТЕ авторът и издателство АТЕА ще продължат да представят серия заплетени случаи, в разкриването на които активно ще могат да участват и любителите на този нестандартен криминален жанр.

Доц. Людмил Георгиев и Делян Илиев – издателство „Атеа“ ще се срещнат със своите читатели онлайн на 17 март 2021 ч. от 18:00 ч. през платформата ZOOM.

https://www.youtube.com/watch?v=t3_-K6X1syw&t=23s

Сподели:

Още новини от деня