Доктор Георги Минчев: Ако можете да предпазите някого – НАПРАВЕТЕ ГО!

Доктор Георги Минчев: Ако можете да предпазите някого – НАПРАВЕТЕ ГО!

Време за прочитане: 2 мин.

Споделяме посланието на д-р Георги Минчев от медицински комплекс „Сити Мед“ в Русе с идеята да достигне до всички граждани в Русенска област и те да предприемат адекватни мерки за защита на своя живот, този на близките си и на всички останали жители от региона в условията на пандемия от коронавирус.

Доктор Георги Минчев: Ако можете да предпазите някого – НАПРАВЕТЕ ГО!

Скъпи приятели!

Казвам се доктор Георги Минчев. Преди три дни направих емоционално обръщение, което е достигнало до над 11 000 човека!
Получихме много мили думи, сърдечни отзиви и подкрепа, за нашата дейност в тази трудна ситуация!

Аз и колегите – доктор Даниела Василева, доктор Християн Минчев, лаборантите Галя Славова, Юлия Йовчева, Веселина Петрова в Сити Мед, Петранка Николова и Румяна Лазарова в Стоматологията НЕ СЕ СКРИХМЕ, работихме и продължаваме да работим въпреки ОПАСНОСТИТЕ, които не само имаше, но даже и ни сполетяха!

Аз съм от 24.10.2020 г. със симптоми! Няма лъжа, няма измама – по-тежко не съм боледувал!!! Който иска да вярва, който не иска – да не вярва! Но ако можете да предпазите някого – НАПРАВЕТЕ ГО!

На 27.10. 2020 сутринта съм колабирал /без пулс и дишане/ и само благодарение на моята съпруга и невролог, доктор Диана Ламбева и нейното самообладание да ме ресусцитира … съм се събудил отново за живот и съм казал … „ВЪРНАХ СЕ“! Няма тунел… Имаше само ярки образи… 🙂 Благодаря ти Дидке!

Това са вече 28-ми ден със симптоми. Един лунен цикъл…Надявам се, вече настина да съм минал най-страшното и, че вървя към пълно излекуване! От миналата седмица имам Ig G !!! 🙂

Доктор Даниела Василева – от 11.11.2020 г е без обоняние, към момента е само с това … изолира се и работи от дома!

За съжаление в този отрязък от време загубихме нашия дойаен – доктор Димитър Велев – на 27.10 той си отиде от този свят. Бог да те прости приятелю! А ти прости на мен, че не можах да те изпратя в последния ти път!

Надявам се започва да Ви се изяснява, защо имаше толкова много емоция в мен в тези последни дни…, че и ГНЯВ! Но за това друг път! Гняв не и към пациентите разбира се! Има си към кого и защо!
Останахме и ние, а и не малка част от пациентите в град Русе да зависим от здравето и живота на 5 смели жени!!!

Благодаря Ви още веднъж момичета! Обичаме Ви!

Бог да е с Вас и да Ви опази!!!

Искрено Ваш доктор Георги Минчев

Сподели:

Още новини от деня