Документален филм Феноменът Бруно Грьонинг ще представят в РБ Каравелов - Русе на 26 януари

Документален филм „Феноменът Бруно Грьонинг“ ще представят в РБ „Л. Каравелов“ – Русе на 26 януари

Документален филм „Феноменът Бруно Грьонинг“ ще представят в зала „Изкуство“ на РБ „Л. Каравелов“ – Русе на 26 януари от 10.30 часа.

Бруно Грьонинг е бил един от най-големите лечители, който е привличал вниманието на целия свят през 50-те години на миналия век благодарение на неговите сензационни успехи в изцеленията. От цял свят при него са идвали хора, за да получат помощ и изцеление след ужасния период на войната. Вестниците са били пълни. Викали са „Осанна“, но също така са викали и „Разпни го!“. В този филм са осветлени живота и дейността му, както и какво е имало на заден план. Вие сами ще сте поставени в ситуацията сами да си формирате представа за него. 

Тази 2019 година е много специална за големия документален филм „Феноменът Бруно Грьонинг“. От петнадесет години този необикновен филм се прожектира по цял свят. На всичките седем континента. Този филм е впечатлил вече повече от 350000 посетители. Но не само необичайните изцеления и събития, които се случват по времето на Бруно Грьонинг, събуждат особения интерес на публиката. Междувременно зрители съобщават и за изцеления, които самите са преживяли при гледането на документалния филм.

Филмът е преведен на 33 езика и това дава възможност да се направи нещо много специално. В продължение на три седмици от 18.01.2019 г. до февруари, филмът ще обиколи като светлинна верига цялата земя. Запланувани над 630 прожекции по цялата земя. Като част от тази „Светлинна верига“ филмът ще бъде прожектиран и в Русе в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ по инициатива на Приятелския кръг на Бруно Грьонинг в България. Входът е свободен.

Сподели:

Още новини от деня