Доц. д-р Людмил Георгиев представя книгата си „Криминалистите“ на 6 февруари

„Криминалистите“ е четиво, създадено на основата на действителен случай в Русе, променени са само имената на част от героите.

Авторът, доц. д-р Людмил Георгиев е дългогодишен полицейски служител с практически, преподавателски и изследователски опит в областта на експертно-криминалистическата дейност и разследването на престъпления. Понастоящем е хоноруван преподавател по криминалистика и съдебни експертизи в Академията на МВР, Юридическия факултет на Русенския университет и Варненския свободен университет. Автор е на 10 художествени книги, съавтор в още толкова. Има издадени и 13 авторски и съавторски учебни пособия.

Чрез поредицата „Криминалистите“, авторът Людмил Георгиев и издателство „Атеа“ ще представят серия от заплетени случаи, в разкриването на които активно ще могат да участват и читателите. Според издателя й Делян Илиев подобен тип книги се издават за първи път в България.
По време на представянето на книгата „Криминалистите“ доц. Людмил Георгиев ще покаже и трейлъра на новия си документален филм „В океана с „Норвежкия дух”.

Доц. д-р Людмил Георгиев представя книгата си „Криминалистите“ на 6 февруари от 18 часа в галерия „Библиотека“ на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе.

Сподели:

Още новини от деня