Драгомир Петров - водач на листата от кандидати за народни представители на ПП "Има такъв народ" в 19-и МИР - Русе: Честито възкресение и честит празник на Русе!

Драгомир Петров – водач на листата от кандидати за народни представители на ПП „Има такъв народ“ в 19-и МИР – Русе: Честито възкресение и честит празник на Русе!

Откакто Исус Христос възкръсна, няма погребани надежди. Това е божественото уравнение на живота. Възкресение означава надежда. Възкресението ни показва, че това, което е преходно и незначително, не е последното нещо в живота. Възкресението е история за надеждата. Честито възкресение и честит празник на Русе! В деня на храбростта ни е нужно повече от всичко вяра и надежда, за да можем да убие всеки своя змей.

Щастлив съм, че съм водач на листа, която е съставена от толкова качествени и смели хора. Хора, които знаят какво е чест и морал. Защото те са най-важни във всичко, което правим.

На този ден е хубаво да си спомним, че ние – Българите, нямаме загубена битка, но и нямаме спечелена война. И това е заради политиците.

Време е да спрем да губим…и войни, и вяра, и надежда. Заедно, се казва в обръщение от Драгомир Петров – водач на листата от кандидати за народни представители на ПП „Има такъв народ“ в 19-и МИР – Русе

Сподели: