одмвр русе лого полиция мвр

Дрогиран русенец е открит на площадка в кооперация на ул. „Рени“

Бързо производство за притежание на наркотици е образувано във Второ РУ. Вчера около 08:45 ч. в районното управление е постъпил сигнал от гражданин за мъж в неадекватно състояние, намиращ се на междуетажна площадка в жилищна кооперация  на ул. Рени в Русе. Изпратените на адреса полицаи са установили там въпросното лице, без документи за самоличност.

Мъжът е бил отведен в районното управление, където се изяснява, че е 33-годишен русенец, като при извършения му личен обиск в него е намерен хартиен пакет, съдържащ кафяво на цвят прахообразно вещество. Полевият наркотест на откритото вещество е дал положителна реакция за „хероин“. Случаят е документиран от служителите на реда. Срещу 33-годишния е започнато бързо производство по описа на Второ РУ, за престъпление по чл. 354а от НК.

Полевият наркотест на откритото вещество е дал положителна реакция за „хероин“. Случаят е документиран от служителите на реда. Срещу 33-годишния е започнато бързо производство по описа на Второ РУ, за престъпление по чл. 354а от НК.

Сподели:

Още новини от деня