Дует "Аморе" представя новия си албум в Русе на 6 септември

Дует „Аморе“ представя новия си албум в Русе на 6 септември

Поради новите мерки и забрани на събития на открито от 8 септември големият концерт – промоция на първия самостоятелен албум на дует „Аморе“, наречен „Душите си раздаваме“, ще е на 6 септември от 20:00 часа пред сградата на Община Русе.

В големия, пищен концерт на най-младият български естраден дует програмата ще бъде изключително разнообразна. Иван и Глория ще представят на русенската публика 14-те песни от първият си самостоятелен албум. В концерта ще вземе участие голямата Нели Рангелова , която ще изпее своите хитове и много изненади заедно с младия русенски дует.

Също така ЗА ПЪРВИ ПЪТ в Русе ще пее „Човекът-глас “ – Красимир Аврамов, който ще представи едни от най-големите си хитове. Не на последно място Иван е поканил в този Концерт- Празник фолклорната емблемата на град Русе ансамбъл „Найден Киров “ Русенци ще могат да се насладят на двучасово пиршество и наслада за душата и сетивата.

Ще бъдат подсигури 400 стола пред общината на необходимото разстояние за да бъдат спазени всички противоепидемични мерки.

Концертът ще е подарък за русенци и ще е със свободен вход!

Очакваме ви, за да ви „Раздадем Душите си „От сърце и душа“ !!!

Дует "Аморе" представя новия си албум в Русе на 6 септември
Сподели: