Дървото на влюбените до Паметника на свободата бе украсено за поредна година

Дървото на влюбените до Паметника на свободата бе украсено за поредна година

За втора поредна година, на празника на Свети Валентин, Дървото на влюбените разцъфтя  благодарение на ентусиазма на СНЦ „Дунавско сияние“ и нашите партньори от СНЦ “Дом на идеята” и магазин „Пифчо“. Под кичестата му корона, украсена от многоцветни Валентинки се състоя и награждаването на призьорите от конкурса за най-креативно собственоръчно направено послание за любовта и приятелството. В него участваха над сто романтични картички. Журито бе затруднено и присъди две първи награди. Първото място грабнаха: седмокласничката Рая Марова от НУИ „Проф. Веселин Стоянов” и Теодор Тодоров – възпитаник на Фондация “Приятелска подкрепа”. Техни подгласници отново са двама: Цветомира Цветанова – 9 кл. от ПГО “Недка Иван Лазарова” и Светлана Близнашка – Фондация “Приятелска подкрепа”. Призът за „цялостно творчество“ или Best of the Best – тази година се присъди на Теодора Йорданова – ПГПТ “Атанас Буров”.

Инициативата беше уважена и от младите общински съветнички Диана Ласонина и Деница Иванова, които получиха Сертификат за  признание в утвърждаване на градската традиция “Да ръзцъфне Дървото на влюбените в Русе”.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Сподели:

Още новини от деня