Д. Николов в Русе: Нормално е в една голяма партия като ГЕРБ да има различни мнения

Д. Николов в Русе: Нормално е в една голяма партия като ГЕРБ да има различни мнения

Зам. председателят на ПП ГЕРБ Димитър Николов, административният секретар на партията Цветомир Паунов, членовете на Изпълнителната комисия Красимир Велчев, Живко Тодоров и Пламен Нунев влязоха в Доходното здание за да вземат участие в номинационното събрание за кметове на община, на кметства и общински съветници на общинската структура в Русе.

„Имахме разговор с Пламен Стоилов, с Пламен Нунев досега“, заяви Димитър Николов пред журналисти. „Мисля, че в една голяма партия е нормално да има разногласия, да има различни мнения. Смятам, че е дори здравословно за една партия. Предстои едно рутинно заседание, където щe се дебатират номинациите за кметове на населени места и на общински съветници. Искаме да има повече и по-разнообразни предложения, за да може след това Изпълнителната комисия да вземе най-правилно решение. Тук сме, за да чуем всички коментари и различни точки от членовете и симпатизантите на ГЕРБ, техните предложения. На срещата си с Пламен Стоилов, на когото лично се обадих, говорих като с колега- кмет, с когото се познавам дълги години, познаваме се отдавна, имаме много добри приятелски отношения. Чух и неговото мнение за ситуацията… водихме нормален разговор. Моето мнение е, че до момента се справя добре – говорихме за проектите, които изпълнява, трудностите, които среща, за нови проекти, които администрацията подготвя. Аз и моите колеги сме в Русе, за да формираме мнение.“

„Вие, медиите, вероятно очаквате някакви скандали да станат на това събрание, каза Велчев.  „Идваме тук, за да чуем повече гледни точки. Това ще даде възможност на Изпълнителната комисия след това да вземе решение. На друго събрание на ГЕРБ надали е имало толкова много членове. Не само тук, но и на други места ще видите, че се сменят кметове, хората искат промяна, искат обновление, искат нещо по-различно. За разлика от други партии като БСП, като ДПС, които са се хванали за властта и с цената на всичко седят или в парламента, или в ръководството на партията. При нас не е така“, добави той.

Сподели:

Още новини от деня