теодора константинова общински съвет русе

Д-р Теодора Константинова: Дистанция, маски, хигиена !

Призовавам всички, общински съветници, граждани, в качеството си на лекар и на председател на комисията по здравеопазване и на разумен човек, носете маски над носовете, а не под носовете и под брадичките, независимо колко вярвате или не вярвате, защото имаме отговорност към обществото. Ако ние не се страхуваме, трябва да уважим тези, които искат да се пазят. Дистанция, маски, хигиена. Това е толкова малко на фона на загубите на човешки живот, независимо от възрастта на тези, които са ни напуснали. Всеки има близки и не е необходимо да бъдем засегнати лично, за да започнем да вярваме, сподели днес общинският съветник д-р Теодора Константинова във връзка с главоломното покачване на заразените, боледуващи и с леки симптоми от коронавирус. Независимо, че има вярващи в световна конспирация и измама, ние виждаме, че наши познати и близки не само боледуват, и сред нас има такива, които бяха и са болни в момента, но за съжаление ни напускат, добави тя.

Напусна ни и друго голямо име в Русе сред акушер – гинеколозите – бивш шеф на АГ – комплекса, бивш шеф на Родилно, на Гинекология, донесъл много здраве и много живот с ръцете си, д-р Петър Николов, подчерта д-р Константинова.

Нека с поведението си да бъдем пример за хората, защото сме избрани не само с обещанията, които сме дали в предизборната си кампания, а сме избрани за това да даваме пример ние на другите, категорична бе тя.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня