Д-р Теодора Константинова с питане към кмета на Община Русе относно мерките във връзка с коронавируса

Д-р Теодора Константинова: Получавам обаждания, с които ме информират за провеждани частни партита в различни заведения в града

„Загубихме толкова животи – приятели, роднини, близки и непознати ! Животът на всеки един от тях е малък космос. Болка, мъка ! Непрежалими ! В този тежък момент, в последните дни получавам обаждания, с които ме информират за провеждани частни партита в различни заведения в града, за болни със симптоми на Covid 19, на които ,,шефовете “ не ,, препоръчват“ да си правят тестове , за да не се налага карантина на голям брой хора ,неспазване на дистанция в търговски обекти и други нарушения на мерките срещу разпространение на Covid . Като лекар, човек и председател на Комисията по Здравеопазване към Общински съвет-Русе, се обръщам към русенци :

Уважаеми съграждани ,

Проявете чувство за отговорност , разум и дисциплина ! Не ставайте причина някой да загуби живота си заради вас ! Призовавам за стриктен контрол – не само на отговорните служби , но и граждански. Пазете себе си и другите ! Желая на всички здраве и светли коледни празници в тесен семеен кръг“, сподели днес д-р Теодора Константинова.

Сподели: