Д-р Хасан Адемов посочи трите най-големи проблема на българите – инфлация, цени на храните, работни места

Д-р Хасан Адемов посочи трите най-големи проблема на българите – инфлация, цени на храните, работни места

Целта на Централния ни предизборен лъч е да стигнем до колкото може повече хора. Не да говорим от телевизора и социалните мрежи, а в лице в лице да чуем проблемите, за да можем да ги решим. Това заяви в Две могили, Русенско, социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов. В предизборната среща участваха лидера Мустафа Карадайъ, евродепутатът от ДПС Искра Михайлова и водачът на Русенската листа Ализан Яхова.

Две могили2

Виждате колко сериозна е експертизата на нашите кандидати, колко добре познават не само регионалните, а и националните и европейски проблеми, каза Адемов. И посочи, че ДПС има строга вертикална система, която позволява за много кратко време проблемите от най-малкото населено място да стигнат до Народното събрание и до Европейския парламент.

Това се случва, защото ДПС винаги е близо до българските граждани, чува и решава проблемите им, категоричен бе Адемов.

Две могили1

Дневният ред на хората все още не е дневен ред на политиците. За българския гражданин точка първа е жестоката инфлация. В България тя е два пъти по-голяма, отколкото в ЕС. И се дължи на некадърното управление на тези, които наричат себе си промяна, подчерта социалният експерт на Движението.

Вторият проблем за хората са високите цени на хранителните продукти в магазините. На следващо място е несигурността за работните места, посочи още Адемов.

Две могили9

Проблемите в България трябва да бъдат решени от едно компетентно правителство. А всички, които в момента претендират да управляват държавата, искат да управляват самостоятелно. Искат да управляват с популизъм, със заклинания, с оплюване на политическия противник. Вместо да правят политика с традиционните инструменти, с познаването на проблемите на хората, те правят политика с разделителни линии, с лозунги. Превърнаха лъжата в основен инструмент за правене на политика”, възмути се Хасан Адемов.

Той подчерта, че досега смислените, сериозните решения на Народното събрание, включително в последния му състав, са взети с експертизата на Движението за права и свободи.

ДПС е незаобиколим фактор в българската политика. Благодарение на Движението за права и свободи детските градини и ясли в България са безплатни, учебниците до 12 клас са безплатни, заяви Адемов.

Проблемите на българския народ са джоба, цените, инфлацията. Това ще бъде дневният ред на нашата парламентарна група в 49-ото Народно събрание, заяви Хасан Адемов. И призова: „С номер 13 на 2 април. Нека ДПС бъде мощна парламентарна група със силно влияние. Без ДПС няма да стане.”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: