Евродепутатът Андрей Новаков посети Русенска област днес

Евродепутатът Андрей Новаков посети Русенска област днес

Време за прочитане: < 1 мин.

Евродепутатът Андрей Новаков посети Русенска област днес. Заедно с народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ разгледаха обект от верига за бърза закуска в ж.к. „Дружба”. В Русе те се срещнаха и с ръководството на МГЕРБ.

В Басарбово Андрей Новаков връчи купите на провелия се турнир по белот, в присъствието на кмета Николай Колев.

Срещите на евродепутата и народния представител продължиха в град Бяла, където направиха преглед на строителството на спортна зала с 1100 места, с паркинг и с топла връзка към училището. Залата е на стойност близо 3 млн. лв и предстои да бъде открита официално през месец ноември (на снимката). В кв. „Гара Бяла“ се строи културен център, в който е отредено място за музей на восъчните фигури, арт кафе, изложбена зала и туристически информационен център, разказа кметът Димитър Славов.

Обиколката в областта приключи днес следобяд в Новград с награждаване на победителите в общински турнир по тенис на маса под патронажа на кмета на Община Ценово д-р Петър Петров, както и със среща с кметовете на малки населени места и ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ.

Сподели:

Още новини от деня