Евродепутатът Андрей Новаков се запозна с новите модели на SIN cars в Русе

Евродепутатът Андрей Новаков се запозна с новите модели на SIN cars в Русе

Членът на Европейския парламент от групата на ЕНП /ГЕРБ/ Андрей Новаков, народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, колегите му Андриан Райков и Светлана Ангелова посетиха днес производствената база на Sin cars в Русе.

Три месеца след първото му представяне, Росен Даскалов показа на г-н Новаков и депутатите изцяло електрическия автомобил Sin S 1.Само преди около 6 месеца русенската Sin Cars представи своя модел на автомобилен салон в Женева 2018, като това бе световна премиера за напълно новия S1. Според компанията, създадена от Росен Даскалов, S1 е революционен и многофункционален автомобил, който ще има състезателна и улична версия и ще може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик.

Евродепутатът разгледа и спортните коли на русенският автомобилен производител, с които тимът на Sofia Car Motorsport вече има записани престижни класирания в редица световни състезания. Той се запозна и с плановете на г-н Даскалов за бъдещи модели, а обсъди и някои идеи като тази за изграждане на състезателна писта.

Сподели: