Евродепутатът Андрей Новаков се запозна с новите модели на SIN cars в Русе

Евродепутатът Андрей Новаков ще посети Русенска област

Време за прочитане: < 1 мин.

Евродепутатът Андрей Новаков ще посети Област Русе в периода 03.07 – 04.07.2020 г. Заедно с народния представител Пламен Нунев ще се срещнат от 10 часа в петък, с ръководството на локомотивен завод „Експрес Сервиз“, където ще се запознаят с дейността на водещата българска компания за ремонт на локомотиви.

От 11 часа предстои разговор с проектен екип от катедра „Телекомуникации” на Русенски университет „Ангел Кънчев”, както и демонстрация на високотехнологично оборудване, закупено по проекти, финансирани от ЕС.

В 13.30 часа Пламен Нунев и изпълнителният директор на ОЗК Арена Русе ще запознаят Андрей Новаков с предизвикателствата пред залата в условията на Covid – 19.         

От 17 до 19 часа в конферентната зала на хотел „Сити Рай“     ще се проведе  Информационен форум „България и ЕС след кризата. Подкрепата от Европа и подготовката за новия програмен период“ с участието на Андрей Новаков и членовете на Клуб „Предприемачи“ към ГЕРБ.

В съботния ден евродепутатът ще посети населени места в Община Ценово, сред които селата Долна Студена, Джулюница и Новград.

Сподели:

Още новини от деня