Евродепутатът Ева Мейдел се вози в електрическия русенски спортен автомобил Sin S 1

Евродепутатът Ева Мейдел се повози в електрическия русенски спортен автомобил Sin S 1 + ВИДЕО

Три месеца след първото му представяне, Росен Даскалов показа изцяло електрическия автомобил Sin S 1 с тест в центъра на града ни. „Навигатор“ му бе членът на Европейския парламент от групата на ЕНП /ГЕРБ/ Ева Майдел.

Само преди 6 месеца русенската Sin Cars представи своя модел на автомобилен салон в Женева 2018, като това бе световна премиера за напълно новия S1.

Според компанията, създадена от Росен Даскалов, S1 е революционен и многофункционален автомобил, който ще има състезателна и улична версия и ще може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик.

„Започвайки с избора на шаси, новият автомобил може да бъде проектиран, както като открит кабриолет, така и като напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря и на най-взискателните водачи. Вие решавате какви да бъдат характеристиките на колата, нивото на комфорт и стила на екстериора. Също така можете да избирате между три типа задвижване на Вашия S1 – двигател с вътрешно горене, задвижване с Plug-in хибридна система или може да имате напълно електрически автомобил – Вие решавате!”, се казва в представянето на S1.

Сподели: