Един златен, един сребърен, два бронзови медала и две 5 места за СКБ "Лудогорска слава" от международния турнир по свободна борба в Осиелско

Един златен, един сребърен, два бронзови медала и две 5 места за СКБ „Лудогорска слава“ от международния турнир по свободна борба в Осиелско

Един златен, един сребърен, два бронзови медала и две 5 места за СКБ „Лудогорска слава“ от международния турнир по свободна борба в Осиелско, Полша в конкуренцията на 270 състезатели от Полша, Германия, Естония, Украйна, Литва, Молдова.

Берк Хаджиюмеров стана шампион в кат. 57 кг след победи с туш над съперници от Естония и Полша, на полуфинала победа срещу борец от Германия с 6:0 и на финала в оспорвана среща срещу борец от Полша спечели златния медал при резултат 1:1.

При най-малките деца възраст 2015-2017 Арен Паша се класира на второ място след 2 победи и 1 загуба срещу представители на Полша!

Ефе Юмеров стана бронзов медалист в кат. 48кг след 3 победи над съперници от Полша и Украйна, и загуба от представител на Молдова!

Онур Данаджиев се бори в по-горна за него категория до 38кг и след като загуби в първата си среща от борец от Молдова, след това постигна 4 последователни победи над борци от Полша и Украйна, за да спечели бронзовия медал.

Берк Данаджиев се класира на 5 място в кат. 48 след победа над представител от Полша, и 2 загуби от борец от Молдова и своя съотборник Ефе Юмеров

При малките деца 2012-2014 Корай Мехмедов се класира на 5 място в кат. 36кг след победа над борец от Полша и две загуби от представители на Полша и Украйна!

Сподели: